ویزای استارت آپ به کسانی اعطا می شود، که دارای ایده های نوآوارانه (البته نه صرفاً در فناوری و یا تکنولوژی) باشند. نوآوری فقط شامل علوم و فنون در عرصه تکنولوژی نمی شود. بلکه هر ایده جالب و نوآورانه در زمینه تجاری، کسب و کار که باعث رونق درآمد در کانادا شود، مشمول ویزای استارت آپ خواهد شد. با کسب این ویزا افراد به راحتی می توانند به کشور کانادا مهاجرت کنند و تابعیت آن کشور را بگیرند. کانادا با طرح start-up به دنبال جذب افراد با استعداد از اقصی نقاط دنیا می باشد. کشور کانادا با انجام این پروژه به دنبال توسعه کشور توسط نیروهای انسانی کارآمد و افزایش قدرت اقتصادی و استراتژیکی خود است. کانادا یک کشور توسعه یافته و پیشرفته است، که از لحاظ مهاجر پذیری نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکا انعطاف پذیری بالاتری دارد. اگر می خواهید با صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا آشنا شوید همراه ما باشید.
شرایط کسب ویزای استارتاپ در کشور کانادا چیست؟
اگر به دنبال مهاجرت دائم به کانادا هستید و شرایط یک کارآفرین را دارید، بهترین مسیر برای رسیدن به هدف، start up visa می باشد. بعضی از شغل های جدید که توان رقابت در منطقه و جهان دارند، صاحبان آن به راحتی می توانند، این ویزا را بگیرند. شرایط کسب ویزا شامل موارد زیر است:
- ارائه ایده و طرحی جدیدی که کارآمد و قابل اجرا بوده و مختص شما باشد.
- باید حتما ویزای ویزیتوری را داشته باشید ( ویزایی که شما برای شرکت در فعالیت یا بازدید از کشور کانادا گرفته باشید).
- دارای گواهینامه CBL زبان که معادل آیلتس و نمره ۵ است را داشته باشید.
- هزینه های ویزای استارت آپ کشور کانادا را در نظر گرفته و فراهم کنید.
مدارک لازم برای گرفتن ویزای استارتاپ کانادا چیست؟
مسلماً برای گرفتن ویزا باید قبلاً مدارکی را تهیه کرده باشید و سپس اقدام به اخذ ویزا کنید. مدارک لازم شامل موارد زیر است:
- مدارک شناسایی تقاضا کننده همراه با مدارک افراد خانواده (مانند: پاسپورت، کارت ملی، شناسنامه و … را ارائه دهید)
- مدرک تحصیلی و سوابق شغلی و گواهینامه های پژوهشی (آخرین مدرک تحصیلی و رزومه کاری شما نیاز است)
- مدارک ملک و اموال شما (مانند اسناد و بنچاق و میزان سرمایه نقدی شما برای پرداخت هزینه های ویزای استارت آپ و اقامت را داشته باشید )
- مدارک پزشکی از صحت سلامتی خود و خانواده تحت پوشش خود ارائه دهید.
مراحل صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا
اگر تمام شرایطی را که در قسمت بالا گفته شد، فراهم کردید، می توانید وارد مراحل اجرای این برنامه شوید. مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا که بین ۸ تا ۱۲ ماه به طول خواهد انجامید، شامل موارد زیر است:
- مرحله اول، ارائه طرح پیش نویس از تمام مدارک هویتی، مدارک تحصیلی، انواع گواهینامه ها و سوابق شغلی است. بررسی درستی و صلاحیت مدارک این مرحله ۱ تا ۲ ماه طول خواهد کشید.
- مرحله دوم، ارائه مستندات لازم برای طرح و ایده تجاری، علمی و یا فناوری و غیره ارائه شده است. بررسی صحت طرح و ایده شما هم ۱ تا ۲ ماه طول خواهد کشید.
- مرحله سوم، گرفتن اسپانسر و یا همان سرمایه گذار برای طرح و ایده شما می باشد. در این مرحله باید یک نامه درخواست همکاری به یک سازمان یا شرکت سرمایه گذار در زمینه کارآفرینی در کشور کانادا ارسال کنید. این مرحله نیز به طور طبیعی بین ۶ تا ۱۰ ماه طول خواهد کشید.
- مرحله چهارم و آخر مرحله ایی است که شما تمام تاییدیه ها از مدارک هویتی، تاییدیه صحت طرح جدید و پشتیبانی سرمایه گذار را گرفته باشید را است. در این مرحله وزارت خارجه کانادا تقاضای شما را تایید یا رد می کند. در صورت تایید کشور کانادا فرم ها و برگه هایی از تعهد و قبول قوانین کشور خود و تایید تمامی مدارک ارسال شده از سوی شما را ارائه خواهد داد. شما پس از مطالعه دقیق فرم ها و تاییدیه ها و تعهد ها ملزم به امضا و تایید همه آنها می باشید.
مزایای ویزای استارتاپ کانادا نسبت به دیگر روش های مهاجرتی چیست؟
- گرفتن تابعیت و اقامت دائم بلافاصله بعد از تایید وزارت خارجه کانادا
- اخذ اقامت دائم برای همراهان و خانواده خود
- نداشتن محدودیت سنی و جنسی برای افراد
- امکان مشارکت برای ۵ نفر به عنوان زیر مجموعه برای هر استارتاپ
- امکان نقل مکان و مهاجرت به کانادا جهت انجام فعالیت های تجاری بعد از تایید شغلی در زمان بررسی اقامت دائم
- انعطاف پذیری بالا برای فعالیت هر کسب و کار تجاری
- صرف زمان کمتر نسبت به روش های دیگر برای مهاجرت دائم
- گرفتن کارت شهروندی و مجاز به دو تابعیت بودن
معایب ویزای استارتاپ کانادا شامل چه مواردی است؟
- گرفتن تاییدیه یک سرمایه گذار برای پشتیبانی از طرح و ایده مشکل و کاملاً رقابتی است.
- گرفتن اقامت دائم برای شخص متقاضی حداقل تا ۲ سال طول خواهد کشید.
- ارائه تضمین برای شرکت های سرمایه گذار و پشتیبان در مشارکت های مالی بالا لازم است.
- کسب و کار باید کاملاً حساب شده و توسعه پذیر باشد.
- احتمال عدم تایید شخص و همراهان به دلیل وجود متقاضیان برتر در این نوع اخذ وجود دارد.
مطالعه بیشتر: معایب ویزای استارتاپ کانادا
کلام آخر
اگر فکر می کنید که آینده و زندگی شما با مهاجرت و تغییر محل سکونت بهتر خواهد شد، و شرایط آن را دارید. برای رسیدن به هدف خود تلاش و کوشش لازم را انجام دهید، تا هرگز بدهکار خود در زندگی نباشید.