فهرست مطالب (Table of Contents)

امتیاز دهید post

شاید تا امروز درباره کشورهای کارائیب یعنی زیباترین جزایر دنیا زیاد شنیده باشید. جزایری که بیشتر از واقعیت شبیه قصه‌ها هستند و بیشترشان در دهه ۹۰ میلادی و بعد از استقلال سیاسی توانستند به قطب‌های گردشگری جهان و مقصد محبوب طبیعت‌گردی تبدیل شوند.

یکی از این کشورهای زیبا، بکر، خاص و فوق‌العاده، جزیره دومینیکا است که نه‌تنها یکی از بهترین مقاصد برای سفر است، بلکه چندین سال است که به‌عنوان یکی از کشورهای مطمئن و امن برای سرمایه‌گذاری و اخذ پاسپورت هم معرفی می‌شود. به همین بهانه قرار است بیشتر با دومینیکا، دین مردم بومی و روند اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه‌گذاری برای متقاضیان ایرانی آشنا شویم.

دومینیکا کجاست؟

دومینیکا یکی از کشورهای مشترک‌المنافع در حوزه دریای کارائیب است که در دهه ۹۰ میلادی به استقلال رسید و حالا به‌عنوان یکی از توریستی‌ترین و زیباترین جزایر دنیا معرفی می‌شود که به بهشت کارائیب نیز معروف است. پایتخت دومینیکا شهر روسو و واحد پول کشور دلار کارائیب شرقی است.

دومینیکا در حوزه کشاورزی، درآمد ارزی و صادرات خوبی دارد و در عین حال بخش عمده‌ای از درآمد این کشور مدیون طبیعت زیبا و جمعیت عظیم گردشگران و جهانگردانی است که دومینیکا را برای سفر انتخاب می‌کنند. به همین خاطر هم دولت دومینیکا برنامه‌ریزی‌های جدی برای بهبود زیرساخت‌های کشور به ویژه در حوزه گردشگری دارد و پاسپورت دومینیکا را از طریق همین سرمایه‌گذاری به متقاضیان می‌دهد که یکی از معتبرترین پاسپورت‌های جهان است.

دین مردم دومینیکا چیست؟

تقریباً بیشتر از نصف مردم دومینیکا یعنی حدود ۶۰ درصد از مردم کاتولیک و ۲۹ درصد دیگر، مسیحی پروتستان هستند. با حدود ۴ درصد از مردم که به دیگر فرقه‌های مسیحیت اعتقاد دارند، باید دین بیشتر مردم این کشور را مسیحی دانست.

بر اساس داده‌های جمعیت‌شناسی سال ۲۰۰۱ علاوه بر مسیحیت، پیروان ادیان دیگری هم در جزیره زندگی می‌کنند که بیشتر از مهاجران هستند. در واقع  کمتر از یک درصد از مردم به ادیانی غیر از مسیحیت اعتقاد دارند که شامل بهائیان، مسلمانان و بودایی‌های ساکن جزیره می‌شوند.

البته دین در دومینیکا تأثیر مستقیمی در رفاه، سطح زندگی مردم یا دسترسی‌شان به امکانات مختلف ندارد، زیرا این کشور بدون اعلام دین رسمی به تمام مردم و ساکنانش آزادی در عقیده و مذهب را وعده داده است و این آزادی مصوبه دولت و تحت حمایت قانون است. بر همین اساس دومینیکا را می‌توان یکی از آزادترین کشورهای جهان برای زندگی آزادانه و راحت مذاهب مختلف دانست، به طوری که حتی در مدارس هم مراسم مذهبی یک دین خاص یا دین اکثریت مردم اجرا نمی‌شود.

چرا پاسپورت دومینیکا معتبر است؟

بعد از آشنایی با دین مردم دومینیکا بیایید به یک مسئله مهم دیگر که در مقاله اشاره کردیم، یعنی اعتبار پاسپورت دومینیکا بپردازیم.

اعتبار پاسپورت دومینیکا فقط به‌خاطر آزادی مذهبی مردم این کشور نیست، بلکه دولت در تلاش است تا علاوه بر آزادی عقیده و مذهب، بالاترین میزان رفاه و امنیت را نیز برای مردمش تأمین کند. دومینیکا به‌عنوان یکی از کشورهای مشترک‌المنافع برای اعتبار پاسپورت کشورش اهمیت ویژه قائل است و اصلاً نمی‌خواهد که این اعتبار را از دست بدهد.

در حال حاضر با داشتن پاسپورت دومینیکا می‌توان به بیش از ۱۴۴ کشور جهان بدون نیاز به ویزا سفر کرد و این لیست مداوم در حال‌ به‌روزرسانی است. در واقع دارندگان این پاسپورت علاوه بر سفر آزاد و بدون ویزا به بریتانیا، روسیه، کشورهای عضو شنگن، چین و هنگ‌کنگ می‌توانند برای ویزای توریستی و مولتیپل (چند بار ورود) کانادا و آمریکا هم درخواست داده و با خیال راحت به تمام دنیا سفر کنند. از طرف دیگر روند اخذ پاسپورت دومینیکا در مقایسه با سرمایه‌گذاری در کانادا یا اروپا، هزینه زیادی ندارد و به‌صورت غیرحضوری از طرف نمایندگان رسمی دولت انجام می‌شود، در نتیجه متقاضی با خیال راحت به کار و زندگی معمولش مشغول است و می‌تواند از پاسپورت دومینیکا برای سفر و سرمایه‌گذاری استفاده کند.

دولت دومینیکا در ادامه برای حفظ اعتبار این پاسپورت به افراد:

  • زیر ۱۸ سال
  • دارای سوءپیشینه
  • در لیست تحریم جهانی
  • مشکوک به کلاهبرداری و پول‌شویی
  • دارای سرمایه با منشأ نامشخص

پاسپورت نداده و درخواستشان را رد می‌کند. به همین خاطر هم مدارک تمامی متقاضیان فقط باید از طریق نماینده رسمی دولت بررسی شده و بعد از راستی‌آزمایی مدارک و دریافت تأییدیه اولیه به مرحله بعدی برود تا گواهی شهروندی و پاسپورت صادر شود.

آیا متقاضیان ایرانی هم می‌توانند پاسپورت دومینیکا بگیرند؟

خوشبختانه متقاضیان ایرانی هم می‌توانند برای اخذ پاسپورت دومینیکا درخواست دهند و برای شروع پرونده باید از طریق نماینده دولت دومینیکا در ایران، یعنی شرکت کنکاش درخواستشان را ارسال کنند.

دومینیکا تابعیت مضاعف را قبول دارد و از طریق این سرمایه‌گذاری متقاضی علاوه بر خودش، همسر و فرزندانش را نیز می‌تواند شامل پرونده کند. به همین خاطر هم هست که برنامه شهروندی اقتصادی یعنی اخذ پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه‌گذاری توانسته تا امروز برای ششمین بار به‌عنوان یکی از بهترین برنامه‌های شهروندی اقتصادی در سطح جهان معرفی شود.

در این برنامه شما می‌توانید با پرداخت:

  • حداقل ۱۰۰ هزار دلار آمریکا کمک بلاعوض به دولت (برای توسعه زیرساخت‌‌های آموزشی، بهداشت و درمان و …)
  • ۲۲۰ هزار دلار آمریکا برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مورد تأیید دولت (عمدتاً پروژه‌های عمرانی)

برای پاسپورت درخواست داده، در زمان کمتر از یک سال نتیجه را دریافت کرده و صاحب یکی از معتبرترین پاسپورت‌های جهان شوید.

کلام آخر

تا اینجا با دین مردم دومینیکا، اعتبار پاسپورت این کشور و فرایند درخواست یا اصطلاحاً اپلای پاسپورت آشنا شدید و حالا می‌دانید که متقاضیان ایرانی هم مجاز به درخواست پاسپورت دومینیکا و سرمایه‌گذاری در این کشور هستند. به همین منظور برای پیدا کردن نماینده رسمی دولت می‌توانید سری به سایت دولت دومینیکا بزنید.

بر اساس اعلام سایت رسمی دولت، شرکت کنکاش تنها نماینده رسمی دولت دومینیکا برای سرمایه‌گذاری متقاضیان ایرانی در این جزیره کوچک و زیبا است. به همین خاطر هم با خیال راحت می‌توانید برای مشاوره، اطلاع از جزئیات بیشتر، راهنمایی دقیق بر اساس شرایط و سرمایه‌ فعلی‌تان با تیم کنکاش تماس گرفته و بهترین تصمیم را برای سرمایه‌گذاری مطمئن، امن و پرسود در خارج از کشور بگیرید، منتظر تماستان هستیم.

کنکاش

مهاجرت آنلاین یک جستجوگر هوشمند مطالب مهاجرتی است که با هدف آسان شدن دسترسی کاربران به محتوی مفید معتبرترین سایت‌های مهاجرتی کشور راه اندازی شده است. تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب متعلق به سایت مرجع دریافت کننده مطلب میباشد.

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *