امتیاز دهید post

شرکت کنکاش برای این ویزا اقدام نمی‌کند

تقریبا همه مردم دنیا عاشق زندگی در آمریکا هستند و شاید آرزوی بسیاری از آنها کار یا تحصیل در ایالات متحده باشد. البته این قضیه برای متقاضیان ایرانی چندان هم راحت نیست و محدودیت‌های بسیاری مانع از آن شده که ایرانیان بتوانند به‌راحتی به این کشور سفر کنند. متأسفانه همین مسئله هم راه را برای سوءاستفاده احتمالی برخی شرکت‌ها باز کرده تا از طریق فریب‌دادن مردم، آنها را به اخذ ویزای کار آمریکا وسوسه کرده و سوءاستفاده‌های بسیاری داشته باشند.

حالا واقعاً ماجرای اخذ ویزای EB3 آمریکا چیست؟ آیا به‌راحتی می‌توان برای اخذ این ویزا درخواست داد یا این کار غیرقانونی است؟ راه‌حل بهتر و آسان‌تر برای سفر به آمریکا چیست؟

اگر این سؤال‌ها و سؤال‌های دیگری مانند این ذهن شما را هم مشغول کرده، بهتر است که در ادامه با ما همراه شوید تا درباره ویزای EB3 آمریکا و روند قانونی آن برایتان توضیح دهیم. در ضمن در انتهای مقاله هم راه‌حل بهتری را معرفی کرده‌ایم که بدون شک باعث خوشحالی‌تان خواهد شد. پس با ما همراه شوید.

ویزای EB3 چیست؟

پیش از رسیدن به سؤال‌های اصلی بیایید ببینیم که ویزای EB3 دقیقاً چه نوع ویزایی است و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

 EB3 نام یک ویزای اقامت دائم آمریکا است که بر پایه اشتغال (Employment-based) تعریف می‌شود. ویزاهای بر پایه اشتغال ۵ نوع EB1, EB2, EB3, EB4, EB5 هستند که هرکدام زیرشاخه‌های خود را دارند.

ویزای EB3 خود به ۳ گروه می‌تواند تعلق گیرد:

1- نیروهای متخصص

2- کارگران ماهر

3-  کارگران ساده 

مراحل اخذ ویزای EB3

بسیاری از متقاضیان برای اینکه در آمریکا مجوز کار و کسب در آمد داشته باشند، در پی اخذ این ویزا هستند. اگر کسی بخواهد ویزای EB3  دریافت کند، به دعوت‌نامه کاری تمام‌وقت به‌صورت دائمی و قانونی از طرف یک کارفرمای آمریکایی نیاز دارد.

کارفرما باید پروسه درخواست ویزا را با دریافت یک مجوز کاری از سوی وزارت کار آمریکا به نام (PERM)  آغاز کند تا بدین ترتیب ثابت کند که به دنبال استخدام نیروی کار در آمریکا بوده اما شخص مناسب برای این موقعیت شغلی در آمریکا پیدا نشده است. خب حالا یک مسئله مهم، کدام گروه‌های شغلی برای درآمد در آمریکا نیاز به اخذ ویزای EB3 دارند؟

گروه‌های شغلی نیازمند ویزای EB3

۳ گروه نیروی کار متخصص، کارگر ماهر و کارگر ساده برای هرگونه کار و فعالیت درآمدزا در آمریکا، حتی یک ساعت در هفته، باید درخواست ویزای EB3 دهند. البته برای وزارت کار آمریکا هرکدام از این ۳ گروه تعریف و مشمولیت خاص خودشان را دارند.

نیروهای متخصص افرادی هستند که شغلشان به یک مدرک لیسانس آمریکایی یا معادل آن نیاز دارد. کارفرما در استخدام این گروه باید نشان دهد که این مدرک تحصیلی شرط موردنیاز برای شغل موردنظر بوده است.

کارگران ماهر افرادی هستند که شغلشان حداقل به ۲ سال تجربه کاری یا ۲ سال مدرک فنی و حرفه‌ای مرتبط نیاز دارد و البته ماهیت این شغل نباید موقتی یا فصلی (مانند حوزه کشاورزی و برداشت محصول) باشد.

کارگران ساده افرادی هستند که کاری بدون تخصص را انجام می‌دهند و کمتر از ۲ سال تجربه کاری یا مدرک فنی و حرفه‌ای دارند. این نوع دعوت‌نامه کاری نیز نباید موقت یا فصلی باشد، یعنی باید یک موقعیت شغلی دائم و تمام‌وقت را شامل شود.

در هر ۳ زیرگروه باید نشان داده شود که متقاضیان شغلی را انجام خواهند داد که برای آن شغل نیروی مناسب در آمریکا در دسترس نبوده است.

هرساله تعداد محدودی ویزای EB3 صادر می‌شود، یعنی در کل ۴۰ هزار ویزای EB3 صادر می‌شود که ۱۰ هزار مورد آن به زیرگروه کارگر ساده که بحث اصلی ما است، تعلق می‌گیرد.

چه شغل‌هایی زیرگروه کارگر ساده هستند؟

خب حالا یک سؤال مهم، اگر قرار است درباره صدور این ویزا ویژه کارگران ساده صحبت کنیم، اول از همه باید ببینیم که کدام گروه‌های شغلی در قوانین ویزای کار آمریکا در گروه کارگر ساده قرار دارند؟

شغل‌هایی که معمولاً تحت زیرگروه کارگران ساده قرار می‌گیرند، شامل موارد زیر می‌شوند:

  • خدمات کار
  • پرستار بچه
  • نظافتچی
  • کارگران مزرعه و باغ
  • دستیار پرستار
  • کارگران رستوران

وضعیت فعلی درخواست ویزای EB3

برای به‌دست آوردن ویزای EB3 در بسیاری از کشورهای آسیایی مثل چین، فیلیپین، هند، ایران و…تقاضای بالایی وجود دارد.

در سال‌های قبل و البته امسال،  هم‌راستا با بازاریابی گسترده شرکت‌های مهاجرتی و برای جذب مشتری بیشتر، برخی شرکت‌ها متأسفانه قول دریافت ویزای EB3 را به متقاضیان داده و آن را برای افرادی که اطلاعات چندانی در این مورد ندارند، به فروش گذاشته‌اند.

این شرکت‌ها با سوءاستفاده از موقعیتی که دارند، به متقاضیان اعلام می‌کنند که برخی مزارع، رستوران‌های زنجیره‌ای مانند مک‌دونالد و … موقعیت‌های شغلی خالی دارند و مایل هستند متقاضیان کار را تحت برنامه EB3 اسپانسر کنند. بدین ترتیب، برخی شرکت‌های مهاجرتی هر کسی حتی اگر دارای تحصیلات عالیه و تخصص در رشته‌ای باشد را می‌خواهند به‌عنوان کارگری ساده از طریق ویزای  EB3  به آمریکا بفرستند.

اگر یادتان باشد گفتیم که صدور این ویزا محدود به ۱۰ ‌هزار پرونده است، پس حتی اگر این نکته که تنها ۱۰ هزار نفر در سراسر دنیا می‌توانند از این طریق وارد آمریکا شوند را نادیده بگیریم، کاملاً مشخص است که یک فرد متخصص قصد ندارد برای همه عمر در آمریکا به‌عنوان یک کارگر ساده کار کند و می‌خواهد هر چه سریع‌تر به کاری مرتبط با تخصص و تجربه کاری خود برگردد. از طرف دیگر، هدف اصلی اداره کار و مهاجرت آمریکا این است که اطمینان حاصل کند نیروهای کار خارجی، جای نیروی کار داخل آمریکا را چه در کوتاه و چه درازمدت نگیرند، بنابراین واردشدن یک شخص متخصص به‌عنوان یک کارگر ساده با امید به بازگشت به حرفه خود دقیقاً بر خلاف فلسفه ویزای EB3  است و افسران کارکشته اداره مهاجرت به‌راحتی این موضوع را متوجه شده و از صدور ویزای این دسته از متقاضیان  جلوگیری خواهند کرد، ولو اینکه اداره کار طبق مقررات خاص خود مجوز را صادر کرده باشد.

با این حساب به‌عنوان یک نیروی کار متخصص و تحصیل‌کرده اگر در دام این شرکت‌ها بیفتید، هزینه و زمان زیادی از دست داده‌اید، به‌احتمال زیاد درخواست ویزای شما توسط افسر مهاجرت رد شده و حتی اگر وارد خاک ایالات متحده هم شوید، شانسی برای شروع کار تخصصی خودتان نخواهید داشت.

برای اینکه در این مورد اطمینان حاصل کنید، بیایید نگاهی به مقررات اداره کار داشته باشیم که توسط سایت رسمی وزارتخانه اعلام شده است.

مقررات اداره کار جهت صدور مجوز کار و صدور ویزا

اگر کسی بخواهد برای ویزای EB3 درخواست دهد، باید در جریان مقررات مرتبط با صدور مجوز کار باشد و بتواند مدارکی از تمام مراحل یعنی از جذب نیروی کار تا لزوم استخدام کارگر ساده خارجی را به افسر مربوطه ارائه دهد.

کارفرمای احتمالی پروسه EB3 را با استفاده از آگهی کردن شغل موردنیاز خود در آمریکا شروع می‌کند (این آگهی برای اینکه ثابت شود نیروی مناسب در آمریکا برای این شغل در دسترس نبوده و مجوز کار از سوی وزارت کار آمریکا صادر شود، نیاز است). به‌محض اینکه مجوز کار صادر شد، قدم بعدی درخواست و تکمیل فرم I-140 از سازمان مهاجرت و شهروندی آمریکا است.

قدم نهایی مستلزم درخواست صدور ویزا از سوی متقاضی است. متقاضی برای مصاحبه در یکی از کنسولگری‌های آمریکا متعاقباً دعوت خواهد شد که این مصاحبه بعضاً ۲ ساعت و یا بیشتر به طول می‌انجامد. افسر کنسولگری به‌صورت بسیار حرفه‌ای و دقیق پرونده شما را از جهات مختلف بررسی می‌کند، مثلاً او باید مطمئن شود آیا شما مشخصات همان فردی که کارفرما به دنبالش است را دارید یا خیر! آیا ورود شما به امریکا مشاغل دیگر شهروندان را به خطر نمی‌اندازد؟

افسر مربوطه بعد از بررسی این نکات مهم، در صورتی که مطمئن شود کار درخواستی شما ضرری برای نیروی کار متخصص نداشته و شما واقعاً شایستگی‌های مربوط به آن شغل را دارید، ویزا را برایتان صادر خواهد کرد.

با دریافت نتیجه مثبت، متقاضی می‌تواند کاملاً قانونی به خاک آمریکا وارد شود و بعد از ورود، بر اساس توافق قبلی به مدت حداقل یک سال برای کارفرمایی که او را اسپانسر کرده، کار کند.

کلاهبرداری برخی شرکت‌ها!

علاقه روزافزونی که به مقوله مهاجرت به آمریکا وجود دارد باعث شده که برخی شرکت‌های مهاجرتی برنامه اخذ ویزای EB3  را به‌گونه‌ای که مایل هستند، معرفی کنند تا افرادی که توان مالی برای اقدام از طریق EB5 و یا دیگر روش‌ها را نداشته یا نمی‌خواهند هزینه زیادی متقبل شوند را از طریق برنامه EB3 به درخواست ویزای کار آمریکا تشویق نمایند.

این شرکت‌ها از متقاضیان دعوت می‌کنند تا برای مشاغل کارگر ساده درخواست داده و از کارفرما تقاضای دعوت‌نامه کنند. از آن سمت، بعد از صدور دعوت‌نامه که از قضا قانونی هم هست، اغلب متقاضیان با این تصور که همه چیز در مورد مجوز کار صادر شده توسط PERM  و تکمیل فرم I-140 دیگر تمام شده، در مصاحبه شرکت می‌کنند و آنجا است که می‌بینند افسر مهاجرت آمریکا با بررسی تمام مدارک و با تسلط کاملی که به قوانین دارد، به‌خوبی متوجه می‌شود که روند طی شده از سوی متقاضی مطابق با قوانین مربوطه در آمریکا انجام نشده و بنابراین ویزای این افراد رد می‌شود.

افسران مهاجرت قادر هستند روند درخواست‌ها را مشاهده کنند و وقتی که ببینند گروه کثیری از افراد در کنسولگری آنان برای یک عنوان شغلی مشابه (مثلاً کار در یک مزرعه یا رستوران فست‌فود) مراجعه می‌کنند، همه درخواست‌ها را با دقت چک می‌کنند تا احتمال کلاهبرداری از سمت یک شرکت مهاجرتی خاص یا دلالان را بررسی کنند.

با محبوبیت روزافزون این ویزا، حالا پیداکردن درخواست‌هایی که از نظر اداره مهاجرت آمریکا تقلب محسوب می‌شوند، توسط افسران شاغل در سفارتخانه و کنسولگری در برنامه EB3 بسیار رایج است. دولت آمریکا، از طریق همکاری با وزارت کار آمریکا، سازمان مهاجرت و شهروندی (USCIS) و وزارت امور خارجه آمریکا(DOS) می‌تواند در مورد کارفرمایی که اسپانسر این نوع درخواست‌ها شده و هر شخص یا ارگان دیگری که در این تقلب دست دارد، یعنی حتی خود متقاضی، تحقیقات لازم و ضروری را انجام دهد. اگر مشخص شود موقعیت‌های شغلی ارائه شده با حسن‌نیت و طبق قوانین آمریکا به‌دست نیامده و صرفاً برای اخذ ویزای آمریکا بوده، درخواست تمام افرادی که از سوی آن کارفرما اسپانسر شده‌اند، رد خواهند شد.

در اغلب مواقع، متقاضی از نتایج و عواقبی که ارسال درخواست ناهماهنگ با قوانین آمریکا در پی خواهد داشت، نامطلع است، اما در حقیقت او به‌عنوان فردی که مدارک مهاجرتی خودش را امضا کرده، برای یک شغل مشخص درخواست قانونی داشته و فرم نهایی را تکمیل کرده، به دولت آمریکا این گواهی را داده که همه اطلاعات ارائه شده از سوی وی حقیقی و بر اساس واقعیت است.

اگر ویزای این متقاضیان بر پایه «انجام تقلب» رد شود، نه‌تنها ویزای EB3 را از دست داده‌اند، بلکه این رد درخواست ویزا می‌تواند مانعی برای ورود آنان به آمریکا در آینده با رد مجدد درخواست هر نوع ویزای موقت یا دائمی دیگر شود.

از طرف دیگر، روشی که توسط این شرکت‌های کلاهبردار برای اخذ ویزای EB3 به عموم مردم معرفی و ارائه می‌شود، با قوانین وزارت کار و سازمان مهاجرت و شهروندی آمریکا ناهماهنگ است. اگر جریان فروش EB3 به‌گونه‌ای طراحی شده باشد که قوانین را دور بزند، تقلب محسوب می‌شود.

هدف اصلی وزارت کار و مهاجرت آمریکا این است که اطمینان حاصل کند نیروهای کار خارجی، یعنی افرادی که از طریق این ویزا وارد خاک آمریکا می‌شوند، جای نیروی کار داخل آمریکا را نمی‌گیرند. بر همین اساس، تنها بعد از اینکه پروسه استخدام نیروی کار کامل شود و البته اگر کارفرما بتواند نشان دهد که قادر نبوده نیروی کار قابلی که مایل باشد در آن موقعیت شغلی کار کند را در محدوده خود پیدا کند، اداره کار آمریکا درخواست صدور مجوز کار را تأیید می‌کند. با این حساب حتماً متوجه شده‌اید که ویزای EB3 اصلاً برای مهاجرت به آمریکا نیست و صرفاً برای شرایطی صادر می‌شود که کارفرما نتوانسته در داخل خاک کشورش نیروی کار قابل‌قبولی پیدا کند.

افسر مهاجرت با آگاهی از این شرایط پرونده متقاضیان را بررسی می‌کند و در صورتی که به هر موردی که خلاف قوانین جاری کشور باشد، شک کند، درخواست را به طور کامل رد خواهد کرد.

در آن سمت، کارفرمای اسپانسر کننده باید توانمندی‌های متقاضیان کار را کاملاً بررسی کند و از آنها مصاحبه واقعی به عمل آورد تا مطمئن شود که مثلاً اگر راننده لیفتراک لازم دارد، متقاضی مدرک رانندگی و آشنایی کامل در این حوزه را داشته و دارای تجربه کافی در آن زمینه است.

افسر مهاجرت در صورتی که مطمئن شود تمام این مسیر و قدم‌ها واقعی است، به درخواست کارفرما رسیدگی کرده و ویزا را صادر می‌کند، ولی اگر یکی از قدم‌ها و قوانین زیر پا گذاشته شود، شرکت اسپانسر کننده و همه افرادی که در این پروسه دخیل بوده‌‎اند را می‌تواند محکوم به انجام جرم کند.

نکات مهمی که باید به آن‌ها توجه کنید!

در زیر چند مورد برای شما ارائه شده که اگر در جستجو برای ویزای EB3 با آنها برخورد کردید، باید به‌عنوان علائم هشدار در نظر بگیرید:

  1. آگهی‌هایی که بگویند در موقعیت شغلی ارائه شده برای ویزای EB3 فقط تعهد یک‌ساله وجود دارد، مشکوک هستند. طبق قانون شغل‌هایی که مجوز کار دریافت می‎کنند، باید دائم بوده و تاریخ اتمام نداشته باشند.
  2. پروسه‌ای که متقاضی هرگز با کارفرمایی که او را اسپانسر کرده صحبت کاری نداشته، هرگز ارتباط ایمیلی یا تلفنی برقرار نشده و در واقع از طریق انجام یک مصاحبه شغلی انتخاب نشده باشد، مشکوک است.
  3. اگر از متقاضی خواسته شود در قدم اول و برای اینکه کارفرما شغل موردنظر را در آمریکاآگهی کند و مجوز کار بگیرد، پول بپردازد، این مسیر غیرقانونی است. طبق قانون کارفرمایی که به نیروی کار احتیاج دارد، باید همه هزینه‌های آگهی شغل و دریافت مجوز کار را بپردازد، پس شما باید بدانید که هر ریال از مبالغی که پرداخت می‌‌کنید، کجا و چگونه هزینه می‌شود.

برخی کارفرماها همیشه نیروی کار خارجی را اسپانسر و استخدام می‌کنند و درخواست‌ آنها معتبر و قابل‌قبول است. به همین خاطر، در زیر چند مورد برای شما بیان شده که نشان دهد کدام روند اسپانسر کردن EB3  صحیح و معتبر است:

  1. زمانی که کارمند در حال حاضر با کارفرمایی که در آمریکایا هر کشور دیگری است، کار می‌کند و کارفرما می‌خواهد او را برای اقامت دائم آمریکا اسپانسر کند تا بتواند در یک موقعیت شغلی دائمی و خاص آن شرکت در آمریکا کار کند.
  2. کارمند آگهی شرکت را در آژانس‌های کاریابی دیده و به آن آگهی پاسخ داده است. حالا شرکت کارفرما با کارمند مصاحبه تلفنی یا ایمیلی یا از طریق اسکایپ داشته است. اگر طی مصاحبه مهارت‌ها و تجربیات متقاضی برای شغل موردنظر بحث شده باشد و او به سؤالات مرتبط با آن شغل به نحوی که کارفرما متقاعد شود، پاسخ داده باشد، این شخص فرد قابلی برای موقعیت شغلی موردنظر بوده و این روند کاملاً قانونی است.
  3. نباید از متقاضی هیچ‌گونه هزینه‎ای برای درخواست مجوز کار و یا برای اطمینان دادن به اینکه این موقعیت شغلی حتماً به وی داده خواهد شد، درخواست شود. در صورتی که این مسیر مصاحبه و درخواست شغل بدون پرداخت هزینه‌ای از سمت نیروی کار باشد، می‌توان به آن اطمینان کرد.

 آیا انتخاب بهتری هم ممکن است؟

تا اینجا با روند کلی درخواست ویزای EB3 آمریکا آشنا شدید و حالا می‌دانید که به دلیل علاقه مردم به کار در آمریکا، متأسفانه بسیاری از شرکت‌ها از این برنامه سوءاستفاده کرده و با تقلب، هزینه، زمان و انرژی بسیاری از متقاضیان را از بین می‌برند. حالا یک سؤال مهم، آیا راه بهتری برای درخواست ویزای آمریکا وجود ندارد؟

قرار است به شما بگوییم که بله دقیقاً برای درخواست ویزای آمریکا راه‌حل بهتری هم وجود دارد. در واقع زمانی که این حجم از انرژی، زمان و سرمایه را برای اخذ ویزای کار آمریکا هدر می‌دهید، بسیاری از متقاضیان ایرانی در حال سرمایه‌گذاری در دومینیکا هستند که هم فرصت دریافت پاسپورت دوم را برایشان فراهم می‌کند و هم تضمین‌کننده سود سرمایه‌شان در چند سال آینده است.

سرمایه‌گذاری در دومینیکا و اخذ پاسپورت

احتمالاً کنجکاو شدید که بدانید ماجرا دقیقاً چیست؟!

خبر خوب ما برای شما این است که متقاضیان ایرانی می‌توانند به‌صورت کاملاً قانونی برای سرمایه‌گذاری در دومینیکا درخواست داده و از این طریق پاسپورت دومینیکا را دریافت کنند. با در دست داشتن پاسپورت معتبر این کشور کوچک و زیبا نه‌تنها می‌توانید به بیش از ۱۴۰ کشور دنیا بدون ویزا سفر کنید، بلکه شانس بسیار بالایی برای اخذ ویزای توریستی  ۱۰ ‌ساله کانادا و آمریکا دارید و دیگری نیازی نیست که وارد پروسه اخذ ویزای کار EB3 شوید.

از طرف دیگر، در این برنامه مجاز هستید تا با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ آمریکایی نیز وارد تجارت شده و سودی را به‌دست آورید که از طریق ویزای EB3 غیرممکن بود. البته باید توجه داشته باشید که دولت دومینیکا به دلیل جلوگیری از کلاهبرداری و سوءاستفاده‌های مالی فقط و فقط از طریق ایجنت‌های قانونی خودش با سرمایه‌گذاران در ارتباط است و هیچ درخواستی را به‌صورت انفرادی بررسی نخواهد کرد. لیست این ایجنت‌های رسمی و قانونی هم توسط خود دولت منتشر شده و سالانه به‌روزرسانی می‌شود تا متقاضیان از همه لحاظ اطمینان خاطر داشته باشند و بتوانند سرمایه‌شان را در مسیری مطمئن وارد کنند.

کلام آخر

به طور خلاصه باید گفت زمانی که یک کارفرما پیشنهاد کاری حقیقی به متقاضی کار خارجی بدهد و آن کار طبق قوانین EB3 باشد، قبول کردن این پیشنهاد غیرقانونی نیست، اما اگر قانونی‌بودن یک پیشنهاد کاری برای شما شک برانگیز است، بهتر است با یک وکیل مهاجرتی آشنا به قوانین وزارت کار در آمریکا مشورت کنید. اگر پیشنهاد کاری کاملاً طبق قوانین ارائه نشده باشد، می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری گذشته از پول و اتلاف وقت برای فردی که خواهان به دست آوردن اقامت دائم یا موقت آمریکا است، داشته باشد و حتی ممکن است متقاضی برای همیشه از ورود به آمریکا محروم شود.

 به این ترتیب بهتر است که پیش از شروع پرونده از قانونی‌بودن روند کاری که در ویزای EB3 به شما پیشنهاد شده مطمئن شوید و یا سراغ راه‌حل دوم یعنی درخواست پاسپورت دومینیکا بروید.

اخذ پاسپورت دومینیکا سفر به آمریکا را برای شما راحت‌تر کرده و برخلاف EB3 فقط یک ویزای ساده نیست، بلکه یک پاسپورت قدرتمند و مادام‌العمر است که مسیر زندگی شما را برای همیشه تغییر خواهد داد. اگر آماده این تغییر هستید، برای اطلاعات تکمیلی و راهنمایی بیشتر با تیم مشاوران کنکاش تماس بگیرید تا با بررسی شرایط شما، بهترین پیشنهاد را برایتان آماده کنند.

 

بیشتر بخوانید: سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا، راهی آسان و بی‌دردسر

 

سؤالات متداول

  • هزینه سرمایه‌گذاری در دومینیکا چقدر است؟

برای سرمایه‌گذاری در دومینیکا ۲ راه دارید. راه کم‌هزینه‌تر کمک بلاعوض به دولت به مبلغ ۱۰۰ هزار دلار است و راه دوم سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مورد تأیید دولت حداقل به مبلغ ۲۲۰ هزار دلار است.

خیر، دولت دومینیکا برنامه‌ای تحت عنوان خرید ملک ندارد، اما امکان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های تایید شده دولت وجود دارد.

  • آیا پرونده سرمایه‌گذاری در دومینیکا شامل همسر و فرزندان هم می‌شود؟

بله همسر متقاضی و فرزندان مجرد زیر سن قانونی نیز شامل این پرونده می‌شوند.

  • با پاسپورت دومینیکا می‌توان بدون ویزا به اروپا سفر کرد؟

با داشتن پاسپورت دومینیکا می‌توانید به‌ تمامی کشورهای پیمان شنگن و انگلیس بدون ویزا سفر کنید.

  • آیا پاسپورت دومینیکا تمدید هم می‌شود؟

بله پاسپورت دومینیکا مادام‌العمر است اما مانند هر پاسپورت دیگری هر ۱۰ سال باید تمدید شود. در ضمن، این کشور تابعیت مضاعف و دوگانه را رسمی دانسته و شما می‌توانید در کشور خودتان زندگی کرده و هر زمان که نیاز بود با پاسپورت دومینیکا سفر کنید.

 

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *